2021 La Vieille Ferme Rouge, Perrin
Frugtfuld og fløjsblød vin med notes af mørke bær og krydderier.
Rhône-dalen ligger i det centrale / sydøstlige Frankrig og deles typisk i nord og syd. Den nordlige del strækker sig langs Rhône-floden med stejle skråninger på hver side og er kendt for bl.a. Côte Rotie, Condrieu og Hermitage. I den sydlige del er landskabet knap så dramatisk, her er varmere og man ser de runde ”galets” på mange vinmarker. Vinene fremstår typisk varmere, men stadig koncentrerede og magtfulde. Châteauneuf-du-Pape er flagskibet, men det er også herfra Gigondas, Tavel og Rasteaus søde vine kommer fra.
Famille Perrins historie går tilbage til 1909, da Gabriel Tramier købte Chateau Beaucastel. Markerne blev genplantet, da de var bukket under for phylloxera. Han overdrog bruget til sin svigersøn, Pierre Perrin, der udviklede vinhuset. I dag er det 5. generation Perrin, der har overtaget driften. Allerede i 1950 begyndte Beaucastel at dyrke økologisk og i 1974 gik de over til biodynamisk produktion. Udover Château de Beaucastel er Perrin også en del af Miraval, Domaine du Clos des Tourelles, og La Vielle Ferme.
Perrin familien bruger deres ekspertise fra deres familieejede Château de Beaucastel, når de laver vinene fra La Vielle Ferme. Druerne opkøbes af udvalgte vindyrkere både i og uden for Rhône-dalen, som har opnået optimale resultater i det givne år.