Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

 

Salg til privat og erhverv

Salg til privat og erhverv 

Selvom vi primært er leverandør til danske hoteller, restauranter og cafeer, så sælger vi med glæde vin til både privat- og erhvervskunder. 

Vi stiller ingen krav til hvor mange flasker vin du skal købe som minimum, dog tillægges fragtomkostninger ved køb under 1.500 kr. inkl. moms. 

 Se mere om priser i nedenstående afsnit.      

Har du ikke handlet tidligere, oprettes du som kunde med navn, adresse og e-mail. Faktura sendes pr. e-mail.

(Vi har 1-2 dages leveringstid i hele landet. Se handelsbetingelser

Bestil

For at bestille vin skal du kontakte kontoret på 

telefon 98185099 eller sende din bestilling til vin@smv.dk 

eller besøge vores butik på Otto Mønsteds Vej 2, 9200 Aalborg SV (overfor Meny i Skalborg)


Erhvervs aftale

Har du brug for at indkøbe vin til eksempelvis repræsentation eller gaver, er du meget velkommen til at kontakte en af vores konsulenter for at finde den bedste løsning til din virksomhed.  

Dedikeret vinleverandør til HoReCa

Sigurd Müller Vinhandel A/S er dedikeret vinleverandør til de danske hoteller, restauranter og cafeer, derfor vises vores priser ikke på hjemmesiden.

Som restauratør har du mulighed for at få adgang til et lukket HoReCa website, hvor priser, aftaler, tidligere køb og meget mere fremgår. 

Kontakt din konsulent eller kontoret for adgang. (Adgang gives kun til restauratører der har været i kontakt med en af vores konsulenter)


Forsendelse

Vi samarbejder med Danske Fragtmænd, der leverer til hele landet (brofaste øer) fra dag til dag. 
Læs mere om priser for levering her 

 

Priser 

Sigurd Müller Vinhandel fungere fortrinsvist som en vinleverandør til det danske HoReCa marked, altså til hotel, restaurant og cafe. Derfor oplyses vores priser ikke på hjemmesiden.

Du er meget velkommen til at forespørge på en pris ved at kontakte os på telefon 98185099 eller sende en mail til vin@smv.dk