Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

2022 Cabernet Sauvignon Reserva Terroir Familia, Casa Silva

Imødekommende duft af modne sorte bær og kirsebær. Kraftfuld med fast tannin og fint fadpræg.

Varenr.: 325803
Flaskestørrelse:
75,00 cl
Områdenavn:
Colchagua Valley
Land:
Chile
Vintype:
Rødvin
Anbefales til:
Mørkt kød, Lam , Hårvildt
Druer:
100% Cabernet Sauvignon
Økologisk:
Nej
Vinifikation:
Vinen lagre i 8 måneder i hhv. franske fade (55%) og ståltanke.
Vinhus:

Langs det sydamerikanske kontinents vestkyst mellem Stillehavet og Andesbjergene ligger det vinøse paradis - Chile. De bedste områder til vindyrkning er Maipo Valley, Maule Valley og Colchagua Valley. Chile er et land med stor diversitet i mikroklimaer. Colchagua Valley er arnestedet for chilensk vinhistorie og vinen herfra høster flere roser end nogen andre steder i Chile. Colchagua Valley inddeles i tre sektorer, en Andes sektor, som påvirkes af bjergene, en central sektor, der påvirkes af fladlandet og en kyst sektor, der påvirkes af Stillehavet.

Casa Silva blev grundlagt i 1997 i forfølgelsen af en længe næret drøm om at dele familiens kærlighed og hengivenhed til deres land i Colchagua-dalen i en flaske vin. Emilio Bouchon var den første, der ankom til Chile fra St. Emilion i Bordeaux, Frankrig, i 1892, og hans familie har produceret vin der lige siden. De var pionerer i Colchagua-dalen, men det var først i 1997, at Mario Pablo Silva, den ældste søn i femte generation, og hans far, Mario Silva, delte drømmen om at lave vine under deres eget mærke. Sidstnævnte havde dedikeret meget af sit liv til at genoprette de gamle vinmarker og vinkælder og havde opnået en unik forståelse af terroiret i Colchagua-dalen. Hans andre sønner, Francisco, Gonzalo og Raimundo, sluttede sig snart til og bidrog til udviklingen af Viña Casa Silva. Casa Silva er en af tre pionervirksomheder, der har opnået certificering af 100% af deres vinmarker under den nye bæredygtighedskodeks fra Wines of Chile. De har også et stort område under økologisk forvaltning, deres vine produceres vegansk og de arbejder konstant på at forbedre deres processer i kælderen og deres forhold til lokalsamfundet.

Casa Silva Reserva linjen er lavet med de bedste restauranter rundt om i verden, i tanke. Meget præcis brug af eg gør, at vinene passer kulinarisk bredt. Vinen er notorisk kendt for at skifte navn, men det er samme fremgangsmetode der bruger; - druer fra egne marker og stokke der blev medbragt fra St. Emilion og plantet af 1. generation Silva.