Laurent Perrier Rose, Brut
Blid aroma af honning, hasselnødder og ristede mandler på en svagt urteagtig bund, og den fine syre sikrer vinen en fremragende længde
Champagne distriktet ligger ca. 100 km nordøst for Paris. Den kalkholdige jord giver nogle unikke dyrkningsforhold og er en af hemmelighederne bag den eksklusive Champagne. Navnet "Champagne" er beskyttet, forbeholdt dette områdes produkter. De traditionelle druer til Champagne er Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier, men global opvarmning gør det sværere at opnå det rette syreniveau, som er nødvendigt. Det har ført til at "glemte druer", som Arbane, Petit Meslier, Pinot Blanc og Pinot Gris, med langsommere modning i højere grad plantes og bruges igen.
Champagnehuset Laurent-Perrier ligger i Tours-sur Marne og er det 4. største hus i distriktet. Grundlagt af André Michel Pierlot i 1812 og oprindeligt opkaldt Alphonse Pierlot Champagne House efter hans søn Alphonse. Alphones fik desværre ingen børn til at arve efter ham og huset blev skænket til kældermester Eugène Laurent. Da Eugène dør overtager hans enke Mathilde Emilie Perrier. Hun driver firmaet til succes og omdøber Alphonse Pierlot Champagne til Laurent-Perrier. Mathildes datter Eugénie overtog i 1925, men mellemkrigsårene tog hårdt på økonomien og i 1939 var hun nødsaget til at sælge til Marie-Louise Lanson de Nonancourt. Under 2. verdenskrig ledte Marie-Louise huset og efter krigen insisterede hun på at sønnen Bernard skulle læres op fra bunden. I 1948 som 28-årig, overtog han positionen som direktør. Han var en af de få ejere af champagnehuse, som havde haft hænderne i alle stadier hvilket gav stor respekt. Han havde sin gang i huset og kældrene helt frem til sin død i 2010. I dag er Bernards døtre Alexandra og Stéphanie ved roret i tæt samarbejde med kældermester Michel Fauconnet, der kun er husets 3. kældermester og som har været en del af Laurent-Perrier siden 1974.
Grand Siècle er Laurent-Perriers topcuvée og en af stjernerne i Laurent-Perrier sortiment. Den markedsføres i en æstetisk smuk kopi af en 17 hundredtals flaske. Druerne kommer fra 11 Grand Cruer og der indgår kun vine fra årgange, som Laurent-Perrier har lanceret som vintage.