Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

Skænk livet smag

Siden 1975 har vi hos Sigurd Müller Vinhandel sat en ære i at give vores kunder spændende vine og gode oplevelser. Vi har opbygget solide bånd til vinproducenterne. Vi vil kende vores producenter og deres vine, så derfor foretrækker vi samarbejdet med familiedrevne foretagender. Den indstilling har givet os et nært samarbejde med nogle af verdens mest berømte og værdsatte vinmagere. Så træd indenfor i vinens verden og skænk livet smag.

Opdag vores sortiment

Søg i og læs om vores

store sortiment fra mere end 300 udvalgte leverandørere ra hele verden.  

(Det er ikke muligt at købe vores vin via hjemmesiden. For bestilling eller oplysning af pris, er du meget velkommen til at ringe eller sende en mail.)

Julebrochure

Se den seneste brochure der er udsendt til Vinens Venner. 

Vennekassen

Få tilsendt 6 flasker spændende vine 3-4 gange årligt.

Leverandør i fokus

Rising star i Côte de Nuits, Bourgogne

Domaine Jérôme Galeyrand

 

Info om Corona

Vi vil gerne byde alle kunder, leverandører og gæster velkommen i vores butik og firma på en sikker måde. Vi følger derfor de retningslinjer, som myndighederne er kommet med. Derfor har vi iværksat ekstra rengøring af toiletfaciliteter, håndtag og øvrige overflader, som bliver berørt jævnligt. 

Du bedes også benytte mundbind eller visir når du besøger vores butik. 

I vores indgangsparti står en dispenser med håndsprit, som vi beder dig benytte, inden du går ind i vores butik. I butikken beder vi dig holde afstand til de andre kunder samt vores personale. Har du behov for at tale med en på kontoret eller på lageret, beder vi dig kontakte vores medarbejder i butikken, og de vil finde den ønskede medarbejder. På den måde er vi med til at sikre vores personale.

Smagfulde oplevelser      Hurtig levering

BEMÆRK VENLIGST AT DET IKKE ER MULIGT AT KØBE VORES VINE ONLINE

For bestilling eller oplysning af pris, er du meget velkommen til at ringe eller sende en mail.