Vinene fra Boyer - de Bar kommer både fra vinmarker i det berømte Bourgogne område, men også fra Languedoc i sydfrankrig.
Boyer - de Bar er et samarbejde mellem vinproducenterne Vincent Boyer, der er 4. generation i spidsen for Domaine Boyer-Martenot i Bourgogne og Emmanuel Lucas De Bar, der ejer vinmarker i Hérault-dalen i Languedoc. De to mødtes under deres studier i ønologi. Vincent så et stort potentiale i frugten fra Emmanuels vinmarker i Languedoc og i 2018 indgik de to et samarbejde under navnet Boyer – de Bar. Vincent og Emmanuel har opkøbt jord i Meursault, hvor de er ved at bygge faciliteter til deres joint venture, så indtil videre fremstilles vinen på Vincent Boyers vineri i Côte d'Or, efter samme produktionsmetoder som Vincent Boyer bruger til at producere sine bourgogne-vine.
Sauvignon Blanc druerne høstes fra vinstokke, der står på den østvendte skråning af "La Glaciere", der ligger i Hérault, mellem Pézenas og Gignac halvvejs mellem "Le Pouget" og "Puilacher" i Languedoc. Efter høsten fragtes druerne til vineriet i Beaune, hvor de vinificeres på Boyer-Martenots vingård.