Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

Topaz Apple Bio, Van Nahmen

En juice med en fyldig aroma med masser af frugt, der bl.a. råder over citron, appelsinskal, nektariner, timian, umodne bananer og grønne oliven. Smagen er skarp, som holder sødmen i kontrol. Den er udpræget af frugtsmag og milde tanniner, som giver saften en fløjlsagtig og cremet tekstur.

Varenr.: 910141
Flaskestørrelse:
75,00 cl
Områdenavn:
Tyskland
Land:
Tyskland
Vintype:
Most/Nektar
Anbefales til:
Aperitif, Uden mad
Druer:
Topaz æbler
Økologisk:
Ja
Vinhus:

Familieforetagendet Van Nahmen er etableret i 1917, i dag med 3. og 4. generation ved roret. De får deres frugt fra Rhinland i det sydvestlige Tyskland.

“Commitment to tradition” har været mottoet for Van Nahmen i mere end 100 år. For Van Nahmen er tradition også lig med innovation, da de hele tiden forbedre og udvikler deres produkter. Van Nahmen blev grundlagt af Wilhelm van Nahmen i 1917, som en æble-smør producent. I 1930’erne skiftede de til at producere æblejuice fra lokalområdet, Rhinland, fra de høje æbletræer i gamle frugtplantager. Den dag i dag er de stadig med til at bevare og beskytte de gamle plantager. Siden 2007 har man også presset juice på enkelt-sorter, såvel æbler, som pærer, druer og andre frugter. Frugten kommer stadig fra en af lokale bæredygtige leverandører. Van Nahmens varemærke er i høj grad den innovative produktion af alkoholfri, mousserende og stille, frugtmost i absolut Premium kvalitet. Safterne bruges som alternativ til vinmenuer på adskillige 1, 2 og 3 stjernede michelin-restauranter i Europa.

Topaz æblerne til denne most kommer fra biodynamiske plantager nær Hamburg. Master of Wine, Romana Echensperger, beskriver den:”… Den frugtige og krydrede aroma opleves bedst i et Riesling-glas, hvor man opfanger noter af kandiseret citron, appelsinskal, nektarin, timian, hvid peber, let umodne bananer, mandler og grønne oliven. I munden opløftes den af sprød og pebret syre som holder sødmen i skak. Smagen domineres af den gule frugt og delikate tanniner, som giver mosten en fløjlsblød og cremet tekstur…”