Et lille familieejet destilleri i Tyrol, drevet af Alexander Ranier, hans kone (datter af grundlæggeren) Daniela og deres 3 døtre Julia, Annia og Teresa. Rochelts frugtbrændevin sælges på få restauranter verden over, da Alexander holder fast i Günter Rochelts vision om at frugtbrændevinen skal være stærk, komme fra de allerbedste frugter og at kvalitet koster penge. Det startede som en vision for Günter Rochelt i hans garage og blev til et destilleri i 1987 der i dags drives af 2. generation af Rochelt familien, med de samme ambitiøse mål som fra dag 1: At lave den bedste frugt brændevin (brandy/eau de vie) i Tyrol. Siden 2008, året før Günter døde, overtog svigersønnen Alexander Rainer driften. Det er vigtigt for familien at producere er kvalitet frem for kvantitet. Det gør også familien i stand til at bevarer den direkte kontakt med ejerne af frugtplantagerne, overse hele produktionen og dermed sikre de høje standarder. Det er også årsagen til at de køber det meste af deres frugt fra små familie ejede virksomheder, som deres egen.
Druerne til denne Eau de Vie kommer fra nogen af de bedste mikroklimaer i den østrigske region Burgenland. Druerne høstes ved perfekt modenhed og transporteres til Rochelts distilleri, hvor de knuses, gæres og destilleres.