Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

Piper-Heidsieck

, Frankrig

Se sortiment og vinbeskrivelser

Over 200 års historie

Om nogen, så kan Piper-Heidsieck måske prale af at være den mest berømte af dem alle. I 1785 blev champagnehuset grundlagt af Florens-Louis Heidsieck. Han ville lave en champagne der kunne få dronningen, Marie Antoinette til at dåne og det lykkedes. Hun blev den første ambassadør for huset, som nu blev drevet af Florens-Louis sammen med nevøen Christian Heidsieck og Henri-Guillaume Piper, som overtog driften da Florens Louis døde. Piper blev en del af champagnehusets navn, da Henri-Guillaume Piper giftede sig med enken til hans afdøde partner Christian Heidsieck.

Favorit blandt de kendte

Gennem årene er champagnen blevet førstevalg for kongelige, flasken er blevet pyntet af Fabergé og andre juvelerer, den er brugt i de første film der blev produceret, drukket af old time Hollywood-darlings som Ava Gardner, Fred Astaire, Humphrey Bogart og Marilyn Monroe og under 2. verdens krig gemte daværende ejer våben til modstandsbevægelsen i kældrene.

På den røde løber

Siden 1993 har Piper-Heidsieck været officiel leverandør til Cannes Filmfestival og bliver stadig dekoreret af designere såsom Jean Paul Gaultier, Viktor&Rolf og Christian Louboutin.

Sortiment og vinbeskrivelser

Vi har for tiden følgende vine fra Piper-Heidsieck i sortimentet: