Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

Le Ville di Antanè

Veneto, Italien

Se sortiment og vinbeskrivelser

Et ungt vinhus

I et distrikt fyldt med vinhuse med århundreders historie, så kan det være et friskt pust og måske en inspiration for mange, at vide at det også er muligt at skabe et navn i Veneto, som ung entusiast.

Ville di Antanè er resultatet af et eventyr for tre unge ildsjæle; Roberta, Davide og Matteo. De er uden den lange adelige herkomst, men med al den erfaring det giver at vokse op i en vinregion som Valpantana. Ville de Antanè er beviset på at drømme kan blive virkelighed, hvis man er fremsynet og respektere det terroir som naturen byder på.

Et møde mellem det nye og gamle

Vinmarkerne spreder sig på ca. 20 ha. vineriet i Valpantana, der i sig selv ligger i historiske bygninger fra begyndelsen af 1900-tallet. Dyrkningen i markerne foregår efter ”Back to Basic”, mens de historiske bygninger er blevet renoveret og vinifikationen foregår i moderne og højteknologiske faciliteter, så det er et møde mellem gamle og nye værdier.

Venetianske Ville di Antane lægger navn til en spændende serie nye vine. Villaen, der har sit navn fra nonnen Mater Anna, er opført i det 14. århundrede med smukke, velbevarede fresker og et kapel opført i det 16 århundrede.

Økologi er fremtiden

Som hos utallige andre vinbønder, så er Ville di Antanè også opmærksomme på at passe på den jord som vi lever af, så fra årgang 2020 er deres marker også omlagt til økologi.

Vinene er frugtdrevne og charmerende i stil og smageprofilen bredt appellerende.

Gå til vinhus hjemmeside

Placering

Placeringen kan ses som map visning eller satelit - få alle detaljerne med.

Sortiment og vinbeskrivelser

Vi har for tiden følgende vine fra Le Ville di Antanè i sortimentet: