Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

Domaine de la Cotelleraie

Loire, Frankrig

Se sortiment og vinbeskrivelser

Domaine de la Cotelleraie har tilhørt Vallée-familien i generationer.

Gérald Vallée beskriver selv at han ”faldt i tønden som barn”. Hans far Claude Vallée, begyndte at arbejde i en alder af 14, og videregav en sans for et veludført arbejde samt en knowhow, som Gérald til gengæld vil forsøge at give videre til sine børn, hvis de ønsker det. Domænet er vokset fra 12 hektar med vinstokke samt afgrøder af asparges og frugttræer til i dag at have 27 hektar kun med vinstokke. Gérald overtog domænet i 1997 og han repræsenterer dermed den første generation, der udelukkende er dedikeret til vin.

En mere miljøvenlig tilgang

Med visheden om at have arvet en ejendom med de bedste Cabernet Franc vinstokke i appellationen ”Saint Nicolas de Bourgueils” på det bedste terroir besluttede Gérald allerede i 1999 at arbejde ud fra en filosofi om økologisk dyrkning med respekt for planten, jorden og miljøet.

Gérald Vallée beskriver: ”For at lave kvalitetsvine er teknisk viden ikke nok, man skal også have følsomhed, vide hvordan man lytter til planten, lade den tage sine naturlige rettigheder tilbage og nyde godt af et afbalanceret økosystem med ægte mikrobielt liv i grunden. Vin er et levende materiale, der frem for alt fremstilles omkring vinstokken hele året rundt… Det er grunden til, at mit team og jeg har opstillet en stringent arbejdsplan med pløjning, beskæring, hakning og behandling med svovl eller kobber fra foråret for at undgå brugen af ​​kemiske ukrudtsmidler, gødning og andre pesticider. At udføre et sådant arbejde kan kun forestilles med et tæt sammentømret team, der er klar over fordelene ved en sådan tilgang.”

Siden 2009 har Domaine de la Cotelleraie været økologiske under certificeringen Ecocert

Ud over at respektere miljøet, er formålet med denne økologiske dyrkning at skabe kvalitetsvine, gode Cabernets, der afspejler deres terroir, ærlige, friske, frugtige, elegante vine med en smuk substans.

Gå til vinhus hjemmeside

Placering

Placeringen kan ses som map visning eller satelit - få alle detaljerne med.

Sortiment og vinbeskrivelser

Vi har for tiden følgende vine fra Domaine de la Cotelleraie i sortimentet: