Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

Cloudy Bay

Central Otago, Marlborough, New Zealand

Se sortiment og vinbeskrivelser

New Zealands første

Cloudy Bay var en af de første fem vingårde, som etableredes i Marlborough og blev hurtigt anerkendt som en af de førende producenter af newzealandsk Sauvignon Blanc. En position, de fortsat er med til at styrke gennem et konstant voksende sortiment af enestående vine. Navnet Cloudy Bay stammer fra bugten i den østlige udkant af Wairau Valley, som blev navngivet af Kaptajn Cook. Cloudy Bay har med deres Sauvignon Blanc, Pinot Noir og Chardonnay sat standarden for New Zealandske vine, der med deres kølige stil kan sammenlignes med europæiske topvine fra Bourgogne og Loire.

Det rene udtryk

Cloudy Bay blev etableret i 1985 af Cape Mentelle Vineyards i Western Australia. Innovation og møjsommelig opmærksomhed på detaljer og det rene udtryk af terroir er Cloudy Bays guidelines.
Teamet bag vinhuset stræber efter at producere vine, der kan genkendes som værende fra Marlborough i New Zealand. Udtrykket er rent med en fantastisk flot vibrerende nerve, der er kendetegnet ved det unikke klima og jordbund.
Vineriet og markerne ligger på den nordlige del af New Zealands sydlige ø, i Wairau Valley. Her er klimaet køligt med påvirkning fra det omkringliggende hav, men samtidig opnår området mange solskinstimer i forhold til flere andre områder i landet.
Udover at have sine egne vinmarker, har Cloudy Bay også et samarbejde med de dygtigste og mest betroende kolleger i Wairau, som de opkøber druer fra.

Bæredygtig vinproduktion

Cloudy Bay er med-grundlægger til New Zealand Integrated Winegrape Production scheme, der arbejder mod en bæredygtig vinproduktion, hvilket de også i allerhøjeste grad selv arbejder efter.

Gå til vinhus hjemmeside

Placering

Placeringen kan ses som map visning eller satelit - få alle detaljerne med.

Sortiment og vinbeskrivelser

Vi har for tiden følgende vine fra Cloudy Bay i sortimentet: