Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

Château la Croix des Pins

Rhône, Frankrig

Se sortiment og vinbeskrivelser

Château la Croix des Pins, som er beliggende i Mazan, (Vaucluse amt), kan prale af et mikroklima fra sin ideelle beliggenhed mellem Mont Ventoux og Les Dentelles de Montmirail i et område, der er klassificeret som biosfærereservat af UNESCO.

Ejendommens historie går tilbage til det 16. århundrede, da den pavelige regering havde sit hovedkvarter i Carpentras. Han byggede ejendommen i toscansk stil og bygningens religiøse karakter er stadig til stede ved dets indre kapel, der stammer fra denne periode, samt den mægtige pergola bestående af 40 søjler lavet af Crillon-sten, der fører til en kilde, der flyder under en 100-års eg, gunstig for bøn og meditation.

Vinene fra Château la Croix des Pins er økologisk certificerede og faktisk var ejendommen en af ​​de første i området til at opnå "BIO"-mærket i 1998.

Siden 2010 har et nyt hold, ledet af Jean-Pierre Valade, overtaget vingården. Han gav et nyt liv til Château la Croix des Pins og fordyber sig i vinproduktionen. Vingården er blevet omstruktureret og nye druesorter blev plantet. En enestående ”fadvingård” blev oprettet, og nyt udstyr blev installeret sorterer og adskille forskellige druesorter for at nå vores mål.

Château la Croix des Pins laver vin fra 3 appellationer i Rhone-dalen: AOP Ventoux, Gigondas og Beaumes de Venise.

Sortiment og vinbeskrivelser

Vi har for tiden følgende vine fra Château la Croix des Pins i sortimentet: