Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

Buitenverwachting

Coastal Region, Sydafrika

Se sortiment og vinbeskrivelser

Historien strækker sig til 1700-tallet

Den smukke farm ligger på den østvendte skråning af det storslåede Constantiaberg kun 12 km. fra False Bay. Oprindeligt var Buitenverwachting en del af det velrenommerede Constantia Estate, der blev grundlagt af Simon van der Stel, som var den første guvernør i denne nye hollandske koloni.  

I 1773 frasolgte Simon van der Stel i ca. 170 ha. jord, der siden skulle blive til Buitenverwachting, til Cornelis Brink og siden da skiftede jorden hænder en del gange. I 1825 plantede Ryk Arnoldus Cloete vinstokke på jorden og siden da har Buitenverwachting fungeret som vingård.

Nyt liv

I 1980 blev vingården købt af tyske Richard Müller, der tog kærlig hånd om vinmarker og bygninger. Første høst i 30 år blev gennemført i 1985 med flot succes. I dag er det Lars Maack der står i spidsen for vinhuset, efter han overtog fra sin far Richard Müller, kun 24 år gammel. Lars har selv en hånd med i processen men Brad Paton er winemaker og har ansvaret for produktionen.

Markerne

Det tyske ophav i familien betød at man forsøgte sig med riesling, da Richard Müller overtog farmen, men erfaring viste at Sauvignon Blanc ydede bedre under terroirets betingelser, som egner sig formidabelt til hvide vine.

Vinmarkerne ligger på jordbund af komposteret granit og de kølige vinde fra havet kombineret med beskedne dagtemperaturer giver friske og fyldige vine.

Gå til vinhus hjemmeside

Placering

Placeringen kan ses som map visning eller satelit - få alle detaljerne med.

Sortiment og vinbeskrivelser

Vi har for tiden følgende vine fra Buitenverwachting i sortimentet: