Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

Copenhagen Sparkling Tea

Danmark, Danmark

Se sortiment og vinbeskrivelser

Copenhagen Sparkling Tea Company introducerede i maj 2017 markedet for en helt ny kategori indenfor drikkevarer, nemlig Sparkling Tea. Målet er at lave en af verdens bedste lav/non-alkoholiske økologiske drikke. De er de første på markedet, som kombinerer te og en produktionsmetode, som netop resulterer i Sparkling Tea.

Jacob Kocemba

Hjernen bag værket er Jacob Kocemba, tidligere tjener, der i 2009 vandt prisen som ’Verdens Bedste Tjener’ og har været med til at sikre topkvalitet på flere vel renommerede restauranter, bl.a. en michelinstjerne til Restaurant Herman, Nimb.

Sparkling tea

Jacob begyndte udviklingen og ideen, da han var restaurantchef på restaurant Herman. Her lavede han de første drikke på udtræk af te og blandede det med vin, som en kompagnon til en ekstra dessert. I dag er processen blevet forfinet og langt mere kompliceret. Smagen afhænger af tre vigtige elementer: udvælgelsen af te, tid og temperatur. Der er op til 13 forskellige slags te i et blend af Sparkling Tea og hver te sort brygges individuelt og ved forskellige temperaturer og tidsintervaller. Herefter tilsættes der friskpresset citronsaft og vin eller druemost og til sidst gennemgår indholdet en sirligt udviklet og hemmelig forædlingsproces, inden den tappes på champagneflasker med mere end 5 bars tryk.

Gå til vinhus hjemmeside

Sortiment og vinbeskrivelser

Vi har for tiden følgende vine fra Copenhagen Sparkling Tea i sortimentet: