Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

The Mascot

Napa Valley, USA

Se sortiment og vinbeskrivelser

Harlans familievin...

”The Mascot” begyndte som en familievin, unavngivet, umærket - et blend lavet til og skænket ved Harlan-familiens eget bord. Materialet kommer fra det ypperste terroir, høstet fra de yngre vinstokke fra familiens domæne.

Familiens domæne Harlan-Estate blev grundlagt i 1984 i de vestlige bakker i Oakville og udtænkt som en "first growth of California”. I 1996 etablerede familien "BOND" en portefølje af "Grand Cru"-vinmarker, hvis vine viste Cabernet Sauvignon-druens udtryk på tværs af forskellige terroirs i Napa Valley. Promontory, hvis jord familien erhvervede i 2008, ledes af familiens anden generation og repræsenterer en tilgang fra det 21. århundrede til vindyrkning. Da disse terroirs gradvist blev genplantet, bidrog mange af de unge vinstokke til dette projekt.

Overbeviselsens kunst

The Mascot viste en fantastisk charme og tiltrak med tiden en kærlig tilhængerskare så entusiastisk, at vi følte, at denne intime aftapning fortjente sin egen identitet. Harlans winemaker-team krævede lidt overbevisning, da vinen kun blev lavet i små mængder i starten. Men da flere af de nyere vinstokke nåede en alder, der var passende til at kunne indgå i blendet (typisk 7 - 12 år), og når 500 kasser kunne produceres, var teamet overbevist.

Fra starten var det vigtigste kendetegn ved The Mascot tilgængelighed. Harlan besluttede at modne vinen lidt længere, så den var lækker at drikke og intenst levende allerede ved frigivelse, og stadig med en kraftfuldhed og dybde, der muliggjorde lagring. Kort sagt, en vidunderlig vin at dele med venner og familie.

Menneskets bedste ven - inspiration

En enkelt rød tråd guidede vores valg af navn og etiket til denne nye kreation: en fælles passion for hunde.

Kilden til The Mascot's label kom fra vores families samling af yndlingsgraveringer. Billedet af en hvid engelsk bullterrier ved navn Prince, som Farmers Deposit National Bank of Pittsburgh bestilte til at illustrere sine aktiecertifikater. Prince boede i banken hvor den stod vagt og hilste begejstret på både kunder og medarbejdere. Han fungerede også som maskot for de lokale baseball-, fodbold- og hockeyhold, som banken sponsorerede, og som legenden siger, bragte den holdene en sejr ved at hente en lang bold under kampene.

Hundene, der er tilknyttet vores hold, er en varieret flok, men alle udviser loyalitet, energi, venlighed, vedholdenhed og hjerte.

Sortiment og vinbeskrivelser

Vi har for tiden følgende vine fra The Mascot i sortimentet: