Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

Serene Vini

Veneto, Italien

Se sortiment og vinbeskrivelser

Ruten der førte til det lille økologiske vinbrug begyndte i 1956 da Stefano Galbers bedstemor, Emma, købte det første lille stykke landbrugsjord på de smukke skråninger i Veneto i udkanten af Monte Baldo, der ligger 2.218 meter over havets overflade. Det var Stefanos far der lavede det hårde arbejde med at plante vinstokke og kultivere jorden.

Passionen for vinen og jorden har han videregivet til Stefano, som siden 1978 har gjort det til sit livsværk at oppebære sin fars arbejde gennem passion og et kæmpe og indgående kendskab til vinmarkernes potentiale.

Det er en løbende udvikling at altid søge efter druesorter der vil trives, og nye vinifikations metoder og processer har ledt til at der er taget et vigtigt valg for fremtiden. I 2011 tog Serene Vini de første skridt mod en komplet omvending til økologi af ejendommens fem vinmarker.

De favorable temperaturer på de høje skråninger, luftfugtigheden og solens stråler der reflekterer sig i Gardasøens vandspejl er alt sammen med til at gøre Serenes vine helt unikke, ikke kun i Italien men i resten af Europa.

Gå til vinhus hjemmeside

Placering

Placeringen kan ses som map visning eller satelit - få alle detaljerne med.

Sortiment og vinbeskrivelser

Vi har for tiden følgende vine fra Serene Vini i sortimentet: