Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

Pozzan

North Coast, Californien, USA

Se sortiment og vinbeskrivelser

En families passion

Pozzan Winery er et lille familiedrevet vineri, dannet af Michael Pozzan i 1990 med solid støtte fra hans kone Mary-Ann.

Michaels slægt stammer fra Piemonte i Italien. Han bedstefar rejste til USA i midten af 1948 og bosatte sig i Healdsburg i Sonoma County, hvor han tilplantede 14 hektar med Zinfandel, som i øvrigt stadig står den dag i dag.

Michael voksede således op med faste besøg hos sin bedstefar og jo ældre han blev, jo mere tid brugte har der på at arbejde i vinmarken og passionen for vin blev rigtig cementeret.

Han arbejdede flere år med distribution og import inden han i 1990 grundlagde sit eget vineri Pozzan med Mary-ann og han selv som ansatte. De varetog alt fra produktion til salg helt frem til deres ældste søn Dante blev ansat i virksomheden.

I dag står Michael og hans yngste søn, Matthew for produktionen, mens Mathews kone, Kimberly, står for de administrative opgaver sammen med Mary-Ann og Dante er salgschef og har ansvaret for distributionen.

Pozzan Winery laver flere forskellige linjer af vine og druerne kommer både fra egne vinmarker, men en stor del af druerne købes også, som det er kutymen i USA.

Sortiment og vinbeskrivelser

Vi har for tiden følgende vine fra Pozzan i sortimentet: