Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

Pol Roger

Champagne, Frankrig

Se sortiment og vinbeskrivelser

Grundlagt i 1849

Pol Roger Champagne blev grundlagt i 1849, da Pol Roger bosatte sig i Epernay. I 1899 efterlod han virksomheden til sine sønner, som året efter, i 1900, besluttede officielt at opkalde firmaet efter deres fader. Pol Roger Champagne overlevede de 2 verdenskrige. Firmaet havde bl.a. en stor tilhænger i Winston Churchill. I dag har de nye generationer taget over, og de fortsætter med at lede firmaet på samme måde som deres forgængere.

Klassificeret ” Grande Marque”

Pol Roger ejer 80 ha. vinmarker og deres underjordiske kældre strækker sig over 6 kilometer i to niveauer. Pol Roger er et af de (i 2019) 24 champagne-huse der er klassificeret som ” Grande Marque”, hvilket gives som udtryk for kunde loyalitet, omdømme og naturligvis kvalitet. Pol Roger er i øvrigt en af de få med denne klassifikation, der stadig er familieejet og -drevet. Champagnehuset ejer selv ca. 50% af de vinmarker, hvorfra druerne til deres champagner kommer fra. Druerne kommer udelukkende fra 1. cru og Grand Cru vinmarker.

Verdens mest beundrede champagnehus

Pol Roger opnår hvert år høje points ved anmeldere verden over og blev i 2021 kåret til no. 2 på listen over Verdens mest beundrede champagnehus af magasinet Drinks International, foran blandt andre Krug.

Gå til vinhus hjemmeside

Placering

Placeringen kan ses som map visning eller satelit - få alle detaljerne med.

Sortiment og vinbeskrivelser

Vi har for tiden følgende vine fra Pol Roger i sortimentet: