Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

Maison Alain Millat

, Frankrig

Se sortiment og vinbeskrivelser

Alain Milliat kommer fra en familie af landmænd, så det lå næsten i kortene, at også han skulle blive landmand en dag. I 1983 overtog han familievirksomheden i Orliénas, Frankrig, nær Lyon fra sin far. Milliat brugte 15 år på at restaurere og plante nye plantager. Han tog sig af dem, som var de hans egne haver og inkorporerede naturlige fremgangsmetoder og teknikker i respekt for miljøet.

Fra frugtplantager til luksuriøst fransk frugtjuicefirma

Alain ville dog mere end blot dyrke frugten og i 1997 frigav han sine første seks juicer og nektarer. Alain valgte 60 etablissementer tilfældigt fra den prestigefyldte Relais & Châteaux-guide og sendte sin frugtjuice til deres sommelierer. Ud fra deres tilbagemeldinger foretog han små justeringer og så begyndte eventyret. Styrket af succesen på gourmetrestauranterne, som han fortsætter sit samarbejde med, fangede Milliat opmærksomheden fra andre kokke, købmænd og hotelchefer. I dag er hans produkter repræsenteret i mere end 40 lande. Alain Milliat fortsætter med at vokse uden nogensinde at gå på kompromis med dets oprindelige mål om at tilbyde autentiske juicer til en unik smagsoplevelse.

Bæredygtigheden

Alain får langt det meste af sit råmaterialer fra Frankrig og gerne så lokalt som muligt. Han udvælger så vidt muligt leverandører der praktiserer bæredygtigt og økologisk. Han tager også sine globale miljømæssige forpligtigelser alvorligt og de eksotiske frugter vil aldrig blive transporteret med fly, da kulstofpåvirkningen ville være uberettiget. Saften og frugtkødet udvindes og fryses derfor i det område, hvor frugten produceres, og sendes derefter med båd til Frankrig, hvor selve produktionen af de forskellige nektarer og juicer foregår på ejendommen i Valence.

Sortiment og vinbeskrivelser

Vi har for tiden følgende vine fra Maison Alain Millat i sortimentet: