Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

Le Domaine d'Henri

Bourgogne, Frankrig

Se sortiment og vinbeskrivelser

Michel Laroche

Le Domaine l’Henri er navnet på en lille familieejet vinejendom ejet af Michel Laroche. Han havde i 45 år været ejer af det velrenommerede Domaine Laroche i 2009 besluttede at afslutte en æra. Årsagen var simpel - ingen i familien kunne videreføre den tunge arv. Michel Laroche sammenlagde derfor Domaine Laroche med vinhuset JeanJean under navnet Advini Wine Group, som i dag er blandt Frankrigs største vinudbydere. Michel Laroche har i dag en bestyrelsespost i Advini, er aktionær, men herudover ikke involveret i driften.

Passion

Michel Laroche har dog erfaret, at man efter mange år som vinbonde ikke kan lægge sin lidenskab på hylden fra den ene dag til den anden. På tidspunktet for sammenlægningen af Laroche og JeanJean besluttede Michel Laroche at beholde forældrenes tidligere vinejendom i Chablis, som Michel havde arvet. Den 8 hektar store vingård har Michel givet navnet Le Domaine l’Henri - opkaldt efter Michels far. Domænet skal være Michel Laroches familieprojekt. Første årgang var 2012.

Ambitionen har fra starten ligget klar - at ligge i top blandt Chablis’ mindre producenter. De ædle dråber vil udelukkende blive solgt til private samlere og restauratører.

Gå til vinhus hjemmeside

Placering

Placeringen kan ses som map visning eller satelit - få alle detaljerne med.

Sortiment og vinbeskrivelser

Vi har for tiden følgende vine fra Le Domaine d'Henri i sortimentet: