Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

Groebe

Rheinhessen, Tyskland

Se sortiment og vinbeskrivelser

Grobe - 8 generationers erfaring

Groebe familiens våbenskjold kan dateres tilbage til 1763 og siden dengang har en del af ejendommen været i familiens eje, mens resten af de knap 9 hektar er blevet erhvervet løbende.

I dag leder Fritz og Manuela, der er 8. generation, Groebe og de bidrager i dag med kompetencer, erfaringer, passion og kærlighed for vindyrkning og vitikultur, som er et stærkt karaktertræk der definere og karakterisere familien og giver genklang i deres vine.

Goebes vinmarker

En del af deres vinmarker har været i familiens eje i mere end 250 år. Vinmarkerne er fordelt over knap 9 ha. udelukkende på de bedste jorde i Westhofen, hvor anerkendte marker som Kirchspiel, Aulerde og Morstein ligger. Familien ejer topstykker på markerne; Kirchspiel og Aulerde, hvor vinstokkene er op til 70 år gamle.

Traditionel vinificering

Groebe arbejder efter traditionelle metoder med egetræsfade, langsom og kold spontangæring uden nogen højt teknologiske filtrerings- eller gæringssystemer eller udstyr.

I de 500 år gamle kældre er det en helt essentiel del i Groebes filosofi, at give vinen den tid den behøver med minimum indblanding. De beskriver det selv som en kontrolleret ”at-gøre-ingenting” – metode.

Økologiske principper

Alle druerne til Groebes vine kommer fra deres egne vinmarker, som de har dyrket efter økologiske principper i generationer uden at været underlagt love og trends. Sprøjte- og insektmidler har aldrig været brugt i deres vinmarker og de tror på, at bæredygtighed og nøjsom behandling af naturen er vigtigere end et økologimærke på etiketten.

Gå til vinhus hjemmeside

Placering

Placeringen kan ses som map visning eller satelit - få alle detaljerne med.

Sortiment og vinbeskrivelser

Vi har for tiden følgende vine fra Groebe i sortimentet: