Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

Giacosa Fratelli

Piemonte, Italien

Se sortiment og vinbeskrivelser

Med over hundrede års historie der begyndte, i bogstaveligste forstand, som en drøm, ejer Giacosa Fratelli i dag 50 hektar vinmarker og ledes af 5. generation, fætre og kusine Alessandro, Mauro, Lorenzo og Anna.

Mod slutningen af 1800-tallet flyttede fire brødre, Leone, Giovanni, Costantino og Giuseppe med deres forældre fra Costigliole d’Asti til Neive. Her blev forældrene lejere af en række vinmarker, som de dyrkede for den lokale landejer.

Skæbnen bragte de fire brødre i vidt forskellige retninger; Leone blev dræbt i en jagtulykke, Giovanni blev præst, Constantio blev gendarm og så var der Giuseppe, der havde en drøm om at lave vin.

I juni 1895 kom en vinkælder til salg i Borgonuovo di Neive for 3000 italienske lira, - penge som Giuseppe umuligt kunne skaffe. Samme nat havde han en drøm om vindertallene i det nationale lotteri, som han besluttede sig for at prøve heldet med. Og heldet var sandelig med ham! Med gevinsten købte han vinkælderen.

Vinkælderen og firmaet voksede og gik i arv fra generation til generation. Under hver generation blev der udvidet og optimeret og i dag er det op til 5. generation, at sætte sit præg på Giacosa Fratellis fremtid.

Fratelli Giacosa repræsenterer Piemontes traditioner, når de er bedst. Vinene er forførende elegante og meget velegnet til lagring

Gå til vinhus hjemmeside

Placering

Placeringen kan ses som map visning eller satelit - få alle detaljerne med.

Sortiment og vinbeskrivelser

Vi har for tiden følgende vine fra Giacosa Fratelli i sortimentet: