Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

Gant & Co.

Maragret River, Australien

Se sortiment og vinbeskrivelser

Graham Lloyd

Gant & Co blev etableret af Claudia og Matt Gant i 2019, men rejsen begyndte tyve år tidligere...

I 1998 grundlagde Claudias far, Graham Lloyd, en vingård på Twenty Four Road i Karridale, den sydligste underregion af Margaret River. Graham solgte sine druer til regionens topproducenter, der producerede aromatiske, fine og ranke hvide vine og levende, elegante røde vine.

Claudia har altid haft en finger på pulsen tilbage på forældrenes vingård, mens hun forfulgte sin winemaker-karriere i Australien, USA, Frankrig og Portugal. Hendes rejse tog hende til tider væk fra vingården, men Margaret River var altid i hendes hjerte.

Claudia og Matt Grant mødte hinanden gennem arbejdet i Barossa Valley. Matt var også winemaker og hans rejse havde ført ham vidt og bredt i både den nye og den gamle vinverden, - Australien, New Zealand, USA, Spanien, Italien og Portugal. I 2004 etablerede Matt det internationalt anerkendte First Drop Wines i Barossa Valley.

Etablering af Gant & Co.

Efter en årrække i det sydlige Australien besluttede Claudia og Matt at flytte tilbage til det vestlige Australien for at opfostre deres børn (Scarlett og Gabe). Claudia vendte tilbage til arbejdet på forældrenes vingård, og Matt fortsatte med at dele sin tid mellem Margaret River og hans vingård i Nuriootpa (som han solgte i 2021).

Desværre tabte Claudias far i 2016 kampen mod kræften. Claudia og Matt overtog vingården og til Grahams ære og minde etablerede de Gant & Co i 2019, for ikke kun at fremvise frugten fra dette fantastiske sted, men også som fortalere for den kølige klima-underregion Karridale.

Holistisk tilgang

Vingården har altid været dyrket holistisk, med minimal sprøjtning og en sund jordbund som et primært fokus. Her er rettidig indgriben nøglen til succes.

Efter overtagelse har Claudia og Matt foretaget nogen ændringer i vinmarken der har ført til yderligere forbedringer i frugtkvalitet og bæredygtighed.

Deres fortsatte fokus på at forbedre jordbunden er essensen i deres arbejde med at afspejle renheden og energien på dette smukke sted og det resulterer i vine med et let præg. En enkel, følsom tilgang (f.eks. skånsom håndtering, naturlig gæring og 'sur lie'-lagring) styret af rettidig indgriben.

Sortiment og vinbeskrivelser

Vi har for tiden følgende vine fra Gant & Co. i sortimentet: