Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

Frederiksdal

Lolland, Danmark

Se sortiment og vinbeskrivelser

Frederiksdal blev til et "vinslot" ved lidt af et tilfælde. Godset var indehaver af ca. 24 hektar Stevnskirsebær, som blev solgt til juiceindustrien, men efter et besøg af kokken Jan Friis-Mikkelsen og journalisten Morten Brink Iwersen blev dette ændret. I stedet for at sælge kirsebærrene, bliver de nu forædlet på Frederiksdal, for i sidste ende at producere luksus og høj kvalitetsvin til det danske marked. Siden 2018 har Jonas Tofterup, Danmarks første Master of Wine, været flying winemaker på Frederiksdal. Samtidig er man så småt begyndt at konvertere til økologisk jordbrug.

Gå til vinhus hjemmeside

Placering

Placeringen kan ses som map visning eller satelit - få alle detaljerne med.

Sortiment og vinbeskrivelser

Vi har for tiden følgende vine fra Frederiksdal i sortimentet: