Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

Copenhagen Sparkling Tea

Danmark, Danmark

Se sortiment og vinbeskrivelser

Te-eventyret startede, da sommelier Jacob Kocemba på Michelin-restauranten Nimb begyndte at blande teer i jagten på at matche en dessert. For selvom han havde adgang til flere end 1700 flasker vin i vinkælderen, havde han svært ved at finde de rette smagsnoter til desserten. Det blev kimen til Copenhagen Sparkling Tea Company, som sommelier Jacob etablerede i 2017 sammen med Bo Sten Hansen, der med en fortid som chef i PFA straks øjnede et hul på det – dengang – spirende lav/non alkohol-marked. 

 

Seks år, fem mousserende teer og 40 lande senere kan Jacob og Bo konstatere, at der i den grad var og er et marked for den københavnske opfindelse ”sparkling tea” – både helt uden alkohol og med 5% alkohol.   

”Det er fire år siden, vi sidst kom med et nyt produkt i rækken af sparkling teer, simpelthen fordi vi har haft rygende travlt med at følge med efterspørgslen fra udlandet. Der er stor interesse for vores mousserende teer, der tages imod med kyshånd bl.a. som et velsmagende vin-alternativ uden alkohol eller med meget lav alkohol. Særligt i Asien, hvor teens noter ligger lige for,” siger Bo Sten Hansen, direktør og medstifter af Copenhagen Sparkling Tea Company.    

Gå til vinhus hjemmeside

Sortiment og vinbeskrivelser

Vi har for tiden følgende vine fra Copenhagen Sparkling Tea i sortimentet: