Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

Chateau du Clos - Joseph Burrier

Bourgogne, Frankrig

Se sortiment og vinbeskrivelser

Château du Clos

I 2012 købte Fréderic Burrier, 6. generation på Chateau de Beauregaard, det historiske Château du Clos, tidligere ejet af Chandon-familien. Til Château du Clos, der er opført i 1782, få år før den franske revolution, hører 3 ha. vinmarker, der har været økologisk dyrkede siden 2009. Selvom Chateau du Beauregard er en meget stor jordbesidder i det sydlige bourgogne, så pointere Frèderic, at han vil holde Chateau du Clos adskilt fra resten af sortimentet.

Joseph Burrier

Château de Beauregard er i dag ejet af 6. generation Burrier. Marc Antoine Burrier fik ejendommen foræret af sin svigerfar Joseph Deshaires. Marc Antoine Burrier døde ung, og ejendommen gik i 1930’erne derefter i arv til hans søn Léon Joseph Burrier. Léon Josephs betydning for firmaet har været meget markant, idet han har forøget ejendommens jordbesiddelser med mindst 40 parceller. Siden 1970’erne har sønnen Jacques Burrier stået i spidsen for firmaet, og i år 2000 blev Frédéric Marc Burrier den 6. generation, der leder Château de Beauregard.

 Château de Beauregard er bygget i tidsrummet 1809 til 1816 af en af Napoleons officerer efter hjemkomsten fra et succesrigt militærtogt. Navnet Beauregard, der betyder “smuk udsigt”, er det logiske valg for en ejendom, der ligger så billedskønt placeret. De bjergrige klipper Solutré og Vergisson og byerne Pouilly og Fuissé danner en flot og dramatisk kulisse i landskabet.

 

Gå til vinhus hjemmeside

Sortiment og vinbeskrivelser

Vi har for tiden følgende vine fra Chateau du Clos - Joseph Burrier i sortimentet: