Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

Champagne Bernard Remy

Champagne, Frankrig

Se sortiment og vinbeskrivelser

Kun få kilometer fra champagne-”hovedstaden” Reims i den lille by Allemant ligger champagnehuset Bernard Remy med hele 11 ha. vinmarker placeret flere steder i Champagne distriktet.

Familie vineri

Bernard Remy købte sit første plot med vinstokke i 1968 i den lille by Allemant og allerede få år senere kunne han fremvise sin første vine i Frankrig. I de første år lavede han sine vine i lejede faciliteter men i 1983 besluttede han at bygge sine egne kældre, for at kunne tilpasse produktionen bedre og højne kvaliteten. For at udvide produktionen yderligere købte han 3. ha. vinmarker i 1886 og siden da har han både tredoblet sit markareal og sine vinkældre for at give de rette betingelser til de fremragende champagner. Siden 2008 han det været Bernards søn Rudy, der står i spidsen for familieforetagendet efter 12 års arbejde ved sin fars side.

Mund til mund markedsføring

Champagnerne er i årtier blevet solgt på det franske marked ved hjælp af den mest værdifulde markedsføring, anbefalinger. Deres succes førte til at prøve kræfter på det internationale marked som har taget godt imod deres champagner.

De alsidige, friske og livlige champagnerne laves på den ”traditionelle metode” hvilket vil sige at 2. gæringen (som giver boblerne) sker i flasken.

Gå til vinhus hjemmeside

Placering

Placeringen kan ses som map visning eller satelit - få alle detaljerne med.

Sortiment og vinbeskrivelser

Vi har for tiden følgende vine fra Champagne Bernard Remy i sortimentet: