Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

Château Odilon

Bordeaux, Frankrig

Se sortiment og vinbeskrivelser

Domaines Barons de Rothschild (Lafite)

Domaines Barons de Rothschild (Lafite) er mest kendt for sit flagskib, Premier Grand Cru Classé slottet Château Lafite Rothschild, der har været ejet af Rothschild-familien siden 1868.  Med tiden har familien opkøbt og investeret i en række slotte og dermed er brandet Domaines Barons de Rothschild (Lafite) opstået for at favne alle slottene. Foruden Château Lafite Rothschild, markedsfører de også Château Duhart Milon (Pauillac Grand Cru Classé), Château Rieussec (Sauternes Premier Grand Cru Classé) og Château l'Evangile (Pomerol), samt Château Paradis Casseuil (Bordeaux) og Château Peyre-Lebade (Haut-Médoc), hvis vine markedsføres af koncernen.

Det er ikke kun slottene i Bordeaux der fortjener opmærksomhed; i Languedoc, Domaine d'Aussières (Corbieres); i Argentina, Bodegas Caro og i Chile, Viña Los Vascos. En vingård er også under udvikling i Penglai-regionen i Kina.

Herudover laver DBR (Lafite) også en række vine i Bordeaux-appellationen under mærket Collection Barons de Rothschild (Lafite).

 

 Château Odilon

Château Odilon er under vingerne hos Domaines Barons de Rothschild (Lafite), som er dannet efter et århundredes investeringer og opkøb af adskillige slottet i både Bordeaux, Languedoc-Rousillon, Argentina, Chile og i Kina. Château Odilon ligger i Haut-Médoc og var tidligere navngivet Château Peyre-Lebade på grund af dets geografiske beliggenhed, men er sidenhen blevet omdøbt til Château Odilon, til ære for maleren Odilon Redon, der tilbragte sin barndom og det meste af sit aktive liv på ejendommen. Mange af hans mest berømte malerier var inspireret af de bukoliske landskaber i Médoc.

Sortiment og vinbeskrivelser

Vi har for tiden følgende vine fra Château Odilon i sortimentet: