Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

Château de Fargues

Bordeaux, Frankrig

Se sortiment og vinbeskrivelser

Château de Fargues ligger med sine 20 hektar vinmarker i den prestigefyldte Sauternes appellation som er kendt for sin søde hvidvin, hvor 1 drueklase omsættes til et glas vin.

Denne ejendom har tilhørt Lur Saluces-familien siden 1472, et unikt eksempel på kontinuitet og lang levetid for arv. Denne families historie er tæt knyttet til regionens og dens vin.

Fra deres forfader Françoise-Joséphine, der besluttede at fin sortering af druerne var vejen til høj kvalitet, til Bertrand, der oplevede grundlæggelsen af ​​det franske AOC-system og til Alexandre, der i lang tid præsiderede over Château d’Yquems, er familien Lur Saluces producenter af flotte Sauternes vine.

I 1920'erne besluttede Bertrand de Lur Saluces, onkel til Alexandre, den nuværende ejer af Château de Fargues, at opgive produktionen af ​​røde vinstokke for udelukkende at hellige sig produktionen af ​​en stor Sauternes-vin. Han påtog sig det langsommelige og kostbart arbejder det var, at omplante Château de Fargues vinmarker med appellationens druesorter, Sémillon og Sauvignon Blanc. Selv i dag opretholdes det samme ønske om kvalitet, stringens og etik. Château de Fargues vin legemliggør iværksætterånden og følelsen af ​​risiko og kreativitet i Lur Saluces.

Gå til vinhus hjemmeside

Placering

Placeringen kan ses som map visning eller satelit - få alle detaljerne med.

Sortiment og vinbeskrivelser

Vi har for tiden følgende vine fra Château de Fargues i sortimentet: