Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

Chàteau Le Bon Pasteur

, Frankrig

Se sortiment og vinbeskrivelser

Château Le Bon Pasteur ligger på grænsen mellem Pomerol og Saint-Emilon og blev grundlagt af Joseph og Hermine Dupuy, som opkaldte slottet efter ”søndag efter påske” der er en bibelsk reference til ”den gode hyrdes søndag”.

Michel Rollands barndomshjem

Slottet har være hjemsted for ingen ringere end den verdensberømte ønolog, Michel Rolland, der har arbejdet med hundredvis af vinerier siden 1985, deriblandt Ornellaia i Italien, Harlan Estate og Staglin Vineyards i Californien, utallige slotte i Bordeaux, bl.a. Kirwan, Léoville-Poyferré, Pavie, Pontet-Canet og Lapostolle i Chile.

Rolland er opvokset på slottet i 1940’erne og 50’erne og da hans far går bort i 1979 overtager han Château Le Bon Pasteur og driver det videre sammen med sin mor. Det er her han har testet og udarbejdet sine teknikker, der senere skulle gøre hans metoder og viden eftertragtet i hele verden.

Manden bag teknikkerne

Druernes optimale modenhed, grøn høst, parcelvis udvælgelse, sortering af druerne, vinificering af hele drueklaser og temperaturstyring er alle teknikker og metoder som Michel Rolland har været foregangsmand for og som han har udbredt gennem årene.  

Sortiment og vinbeskrivelser

Vi har for tiden følgende vine fra Chàteau Le Bon Pasteur i sortimentet: