Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

Castoro Cellars

Paso Robles AVA, USA

Se sortiment og vinbeskrivelser

Castoro Cellars blev etableret af ægteparret Niels og Bimmer Udsen i 1983 med en tilbagelænet, varm og imødekommende stil. For at vise deres sans for humor blev vingården opkaldt efter den italienske oversættelse af Niels' langvarige kaldenavn, "Beaver", hvilket gav mottoet "Dam Fine Wine".

Søn af en dansk landmand

Niels er søn af en dansk landmand, der immigrerede til USA i 1940’erne og under en af deres mange ture til Danmark, mødte han Bimmer allerede som barn. De to blev senere gift i 1981, hvorefter Niels begyndte at arbejde i vinkælderen på Estrella River Winery, hvor har lærte alle aspekter af vinfremstilling fra bunden af Estrellas daværende vinmager, Tom Myers.

Certificeret økologisk

Da Niels og Bimmer grundlagde Castoro, fulgte Tom med og er stadig vinmager for Castoro. Castoro har satset stort på bæredygtigheden og ejer over 500 hektar vinmarker, som er certificeret økologisk af CCOF, og alle vinmarkerne er SIP-certificerede (Sustainable in Pratice). De har løbende installeret solceller, der producerer mere end 1.500.000 kWh/årligt og dermed dækker deres produktion, deres hjem og de to brønde, der også er etableret.

Sortiment og vinbeskrivelser

Vi har for tiden følgende vine fra Castoro Cellars i sortimentet: