Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

Castoro Cellars

Napa Valley, USA

Se sortiment og vinbeskrivelser

Raywood

Raywood er en serie af vine lavet fra udvalgte vinmarker i Central Coast, Californien. Raywood produceres af Castoro Cellar i Paso Robles, som ejes af Niels og Bimmer Udsen.

 

Castoro Cellars

I 1983 etablerede ægteparret Niels og Bimmer Udsen Castoro Cellars med det mål at producere vine i fra Paso Robles-appellationen. Niels, der er født og opvokset i Ventura, Californien, startede i en Paso Robles vinvirksomhed, mens han studerede Agribusiness ved California Polytechnic University, San Luis Obispo. Det var hans forkærlighed til vinproduktion og vine, der fik ham og Bimmer til at etablere deres egen vingård i området.

Castoro Cellars er vokset til, hvad det er i dag ved en række arrangementer, som Niels og Bimmer Udsen kalder 'den baglæns tilgang.' Familien Udsen lavede og solgte først vinen, og købte derefter deres eget udstyr, vingården, smagslokalet og begyndte derefter at købe og plante vinmarker.

Castoros smagslokale ligger i Templeton ved den naturskønne Highway 46 West, og vinfremstillingsanlægget er placeret på østsiden af ​​Paso Robles i San Miguel. Begge faciliteter åbnede i 1990.

Med hjælp fra Niels' mentor og Castoro Cellars vinmager, Tom Myers, er Udsen'erne gået fra at lave et par tønder vin til familie og venner i et lejet hjørne af en andens vingård til at producerer 30 – 40k. kasser vin for Castoro Cellars.

Castoro Cellars har i øjeblikket over 550 hektar Estate-vinmarker, som er certificeret økologisk af CCOF(California Certified Organic Farmers) , og alle vinmarkerne er SIP-certificerede (Sustainability in Practice).

Sortiment og vinbeskrivelser

Vi har for tiden følgende vine fra Castoro Cellars i sortimentet: