Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

Cannonball

Californien, USA

Se sortiment og vinbeskrivelser

Californiens bedste Cabernet til under 20$.

Cannonball Wine Company, Sonoma, er grundlagt i 2006 af Yoav Gilat og Winemaker Dennis Hill, der har mere end 40 års erfaring som winemaker hos Seghesio, Alexander Valley Vineyards og Hayman & Hill og det succesfulde Blackstone Merlot. Deres vision var at skabe Californiens bedste Cabernet til under 20$.

I 2010 havde Cannonball havde de etableret et ry, der var så godt, at de var nødt til at udvide deres sortiment med både Chardonnay, Merlot og Sauvignon Blanc.

Cannonball ejer ikke selv alle deres parceller med druer, men har indgået kontrakt med en række premium vinbønder i de køligere egne af det nordlige Californien.

Etiketterne

Cannonballs etiketter illustrerer et legenede barn der tager springet for at lave en “bombe” i swimmingpoolen. Direkte oversat betyder Cannonball også “bombe”. Illustration og navn signalerer, at tingene ikke skal tages for alvorligt, herunder at vinene er ukomplicerede og charmerende, imødekommende og ikke mindst fornuftige prismæssigt. Vine der leverer stor umiddelbar nydelse.

Stilen

Cannonball Wines siger selv om deres vine...”We want bold fruit, not fruit candy”. Cannonballs vine er imødekommende med friskhed og elegance frem for vine med tung doseret fadpræg.

Gå til vinhus hjemmeside

Placering

Placeringen kan ses som map visning eller satelit - få alle detaljerne med.

Sortiment og vinbeskrivelser

Vi har for tiden følgende vine fra Cannonball i sortimentet: