Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

Bodegas Finca Navahermosa

Castilla-La Mancha, Spanien

Se sortiment og vinbeskrivelser

Bodegas Finca Navahermosa

I 2015 købte J. Fernando Family Wines Bodegas Finca Navahermosa i byen Villaescusa de Haro (Cuenca). José Fernando Pérez Salamanca havde i 1997 grundlagt J. Fernando Family Wines med købet af Finca Venta de Don Quijote – Bodegas VQ i Toledo, hvor familien siden 2006 havde produceret sine egne vine fremfor at sælge druerne.

I 2015 besluttede de at søge efter endnu en ejendom til produktion af højkvalitetsvine. Efter at have studeret terroiret og mikroklimaet omkring nuværende Bodegas Finca Navahermosa, påbegyndte man arbejdet med at plante de bedst egnede druesorter på vinmarkerne. Efter de første års produktion af vin fra terroiret blev vingården bygget med henblik på at forbedre og ikke at miste friskheden af ​​druerne. Som i Finca Venta de Don Quijote ligger vingården i hjertet af terroiret.

J. Fernando Family Wines

J. Fernando Family Wines udgør i dag tre vingårde: Finca Venta de Don Quijote – Bodegas VQ, beliggende i El Toboso (Toledo), Bodegas Finca Navahermosa, i den historiske by Villaescusa de Haro (Cuenca) og Bodegas J. Fernando Rueda, i den velkendte kommune Rueda (Valladolid).

På hver vingård produceres ​​vin fra deres egne vinmarker, kontrolleret og passet af familien. I alle disse år har de søgt efter det bedste terroir og de bedst egnede klimatiske forhold for dyrkning af vinene, da kvaliteten af ​​vinene er hovedmålet for J. Fernando Family Wines.

Sortiment og vinbeskrivelser

Vi har for tiden følgende vine fra Bodegas Finca Navahermosa i sortimentet: