Smagfulde oplevelser             Hurtig levering

Bodegas del Palacio de Fefiñanes

Galicien, Spanien

Se sortiment og vinbeskrivelser

Bodegas Palacio de Fefiñanes har sit hovedhus i det gamle renæssance-slot der stod færdig i 1621. Slottet ligger i det centrale Cambados, i Salnés dalen i den nordligste del af Rías Baixas og blev bygget af viscounten (greven) af Fefiñanes, Gonzalo Sarmiento Valladares (1583-1659)

Familie ejet

Vinhuset blev grundlagt i 1904 af professor Don Miguel Gil Casaras. I 1928 registrerede han navnet og designet hos Patentkontoret – etiketten er næsten den samme nu som dengang. I dag er det Juan Gil Careaga, en respekteret winemaker, der står i spidsen for familieforetagendet. Dog har han overdraget produktionen til winemaker Cristina Mantilla, der også er konsulterende ønolog hos andre vinmagere i Galicien.

Vinmarkerne strækker sig over ca. 5 ha. og vinstokkene er plantet i 1970’erne, dog findes der parceller med både yngre og ældre vinstokke.

Inspiration fra Mosel

I 1950’erne blev vinene fra Palacio de Fefiñanes kendt som den ”galiciske mosel”, da den nuværende ejers bedstefar havde boet i Tyskland og dermed havde fundet inspirationen rhin-flasken, som vinhuset bruger.

Pionere

Bodegas Fefiñanes har siden starten været pioner i Rías Baixas. De var de første til at aftappe egne vine og var en af de første til at lagre sine vine i træfade.

Gå til vinhus hjemmeside

Placering

Placeringen kan ses som map visning eller satelit - få alle detaljerne med.

Sortiment og vinbeskrivelser

Vi har for tiden følgende vine fra Bodegas del Palacio de Fefiñanes i sortimentet: