LEVERANDØR I FOKUS

Miraval
Côte de Provence, Frankrig
MiravalMiravalMiraval
Leverandørinformation

Distriktet Provence dækker et samlet areal på ca. 3.500 hektarer og strækker sig fra Durance floden i nord til Middelhavet i syd. Mod vest afgrænses området af Rhônedalen og mod øst af Sainte Victoire bjerget. Der er flere anerkendte appellationer i området, der i øvrigt er præget af en stor variation i vinene.

Appellationen nyder godt af Middelhavsklimaet, der er under stærk indflydelse af den til tider kølige og tørre Mistralvind. Herudover begunstiges områdets vinmarker årligt af mere end 2.900 solskinstimer samt en meget begrænset nedbørsstatistik på 550-680 årlige mm.

Pitt & Perrin
Miraval er et nyere, spektakulært samarbejde mellem Pitt & Perrin. Miraval er navnet på det historierige slot, hvis aner kan føres helt tilbage til romernes besættelse af Provence og frem til i dag, hvor slottet er ejet af Brad Pitt og Angelina Jolie.
Holywood-parret indgik i 2012 samarbejde med Perrin-familien, der står bag Château de Beaucastel. Samarbejdet omfatter strategisk rådgivning samt vinifikation og distribution af Miravals vine. Succesen er ikke udeblevet. Pitt & Perrin er af Wine Spectator udråbt som “Superstars i Provence”, mens Miraval Rosé nævnes blandt verdens bedste rosévine.

Miraval
Miraval ligger i sin egen lille dal i landsbyen Correns i hjertet af Provence. Slottet er omgivet 500 hektar oliventræer, vinmarker og skovbrug i den smukkeste natur. Miraval har sit helt eget terroir i en lille dal med vinmarker beliggende i 350 meters højde, hvor vinstokkene nyder godt af varme, solskinsfyldte dage og kølige nætter, der sørger for friskhed og fin balance i slottes vine.


Vi har for tiden følgende vine fra Miraval i sortiment:

Hvide:
· Miraval Blanc Coteaux Varois  Hent beskrivelse 
· Miraval Blanc Côtes de Provence  Hent beskrivelse 
 
Rosé:
· Miraval Rosé  Hent beskrivelse 
 

 
Giacomo Grimaldi
Giacomo Grimaldi
For foden af de mægtige Alper ligger Italiens mest berømte vinregion Piemonte. I denne nordlige og meget disede egn produceres forførende og elegante Nebbiolovine, der for mange vinelskere repræsenterer nogle af de ypperligste vinoplevelser. De fleste af ...
Insidernyt
Få nyheder og tilbud direkte til din mailbox. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.