LEVERANDØR I FOKUS

Firestone Vineyards
Santa Ynez Valley, Californien, USA
Firestone VineyardsFirestone VineyardsFirestone Vineyards
Leverandørinformation

Firestone Vinyard blev etableret i 1972 som det første vineri i Santa Barbara County. Vineriet blev opført i hjertet af Santa Ynez Valley nær byen Los Olivos af ingen ringere end firmaet Richard Keith & Associates, der stod bag Robert Mondavi Winery, Heitz Cellars og Chateau Souverain.

Manden bag var Leonard Firestone, søn af stor-entrepreneuren Harvey Firestone. Efter en periode som Amerikansk ambassadør i Belgien, etablerede Leonard familie-ranchen i Santa Barbara Countys Santa Ynez Valley, som på daværende tidspunkt knapt nok var vin-producerende. Men Leonard så stort potentiale i området og påbegyndte beplantning af vinstokke. Udgangspunktet var salg af druer til vinerierne i North Coast. Succesen tog fart og Leonard fik siden følge af sin bror Brooks og svigerinden Kate og sammen etablerede de Santa Babara County’s første vingård. Vingården blev i 2007 opkøbt af vin-entreprenøren Bill Foley i september, der siden har drevet Firestone med stor succes.

Santa Ynez Valley
Santa Ynez Valley er en lang øst-vest dal - Klimaet er køligt ud mod havet i vest mens det bliver varmere inden i dalen mod øst. I den vestlige del dyrkes Pinot Noir mens der i den østlige varmere del dyrkes Rhone og italienske druer som cabernet, merlot, syrah og viognier.

Der er et meget stort antal vinmarker nord for danskerbyen Solvang i Santa Ynez Valley og der dyrkes en mangfoldighed af druetype i dalen fra det kølige vest til den varmere østlige del.


Vi har for tiden følgende vine fra Firestone Vineyards i sortiment:

Hvide:
· Gewurztraminer  Hent beskrivelse 
· Riesling  Hent beskrivelse 
 

 
Senest opdateret: 8. November 2013
Hacienda Monasterio
Hacienda Monasterio
Vi skal frem til slutningen af 1800 tallet for at finde det, der kan betragtes som Ribera del Dueros mere strukturerede vinmæssige tilblivelse, og først i 1982 erhvervede man Denominacion de Origen, også kaldet DO - en betegnelse anvendt for regioner inde...
Insidernyt
Få nyheder og tilbud direkte til din mailbox. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.