LEVERANDØR I FOKUS

Firestone Vineyards
Santa Ynez Valley, Californien, USA
Firestone VineyardsFirestone VineyardsFirestone Vineyards
Leverandørinformation

Firestone Vinyard blev etableret i 1972 som det første vineri i Santa Barbara County. Vineriet blev opført i hjertet af Santa Ynez Valley nær byen Los Olivos af ingen ringere end firmaet Richard Keith & Associates, der stod bag Robert Mondavi Winery, Heitz Cellars og Chateau Souverain.

Manden bag var Leonard Firestone, søn af stor-entrepreneuren Harvey Firestone. Efter en periode som Amerikansk ambassadør i Belgien, etablerede Leonard familie-ranchen i Santa Barbara Countys Santa Ynez Valley, som på daværende tidspunkt knapt nok var vin-producerende. Men Leonard så stort potentiale i området og påbegyndte beplantning af vinstokke. Udgangspunktet var salg af druer til vinerierne i North Coast. Succesen tog fart og Leonard fik siden følge af sin bror Brooks og svigerinden Kate og sammen etablerede de Santa Babara County’s første vingård. Vingården blev i 2007 opkøbt af vin-entreprenøren Bill Foley i september, der siden har drevet Firestone med stor succes.

Santa Ynez Valley
Santa Ynez Valley er en lang øst-vest dal - Klimaet er køligt ud mod havet i vest mens det bliver varmere inden i dalen mod øst. I den vestlige del dyrkes Pinot Noir mens der i den østlige varmere del dyrkes Rhone og italienske druer som cabernet, merlot, syrah og viognier.

Der er et meget stort antal vinmarker nord for danskerbyen Solvang i Santa Ynez Valley og der dyrkes en mangfoldighed af druetype i dalen fra det kølige vest til den varmere østlige del.


Vi har for tiden følgende vine fra Firestone Vineyards i sortiment:

Hvide:
· Gewurztraminer  Hent beskrivelse 
· Riesling  Hent beskrivelse 
 

 
Senest opdateret: 8. November 2013
S. A. Prüm
S. A. Prüm
Officielt kaldes distriktet Mosel-Saar-Ruwer med navnene på to af Mosels bifloder taget med. Her findes nogle af de nordligste kommercielle vinmarker i Europa på utroligt stejle bjergskråninger. Undergrunden domineres af ufrugtbar skifer, og der dyrkes ho...
Insidernyt
Få nyheder og tilbud direkte til din mailbox. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.