LEVERANDØR I FOKUS

Corte Moschina
Veneto, Italien
Corte MoschinaCorte MoschinaCorte Moschina
Leverandørinformation

Når man taler om Venetoregionen er Gardasøen, operaen i Verona og Venedig nok de mest umiddelbare tanker hos de fleste. Vinmæssigt set har det nordøstlige hjørne i Italien dog også meget at byde på. Soave, Valpolicella, Amarone og Recioto er blandt landets bedste og mest kendte vine.

I Valpolicellazonen uden for Verona produceres Amarone- og Valpolicellavinene. Her skaber lette briser samt lav luftfugtighed de rette betingelser for den tørring af druer, der muliggør helt specielle vintyper. Området øst for Gardasøen kendes for de sprøde hvide Soavevine, og Italiens svar på Beaujolais - Bardolino produceres også på disse kanter.

familieejede Corte Mochina drives af Silvano og Patrizi og deres to sønner Alessandro og Giacomo. Familien laver den klassiske stribe af Venotovine og dog. Der arbejdes nemlig konsekvent med Cabernet Sauvignon. Bordeauxdruen Cabernet Sauvignon passer perfekt ind i druesammensætningen. Den bidrager nemlig med yderligere kompleksitet og ikke mindst frisk frugtsyre, tannin og ekstrakt. Vinene er derfor mere friske og har lidt mere bid end Valpolicella lavet efter helt traditionelle forskrifter.


Vi har for tiden følgende vine fra Corte Moschina i sortiment:

Røde:
· Amarone  Hent beskrivelse 
· Colle Alto  Hent beskrivelse 
· Valpolicella  Hent beskrivelse 
· Valpolicella Ripasso Superiore  Hent beskrivelse 
 
Hvide:
· Evaos  Hent beskrivelse 
 

 
Domaine de la Romanée Conti
Domaine de la Romanée Conti
Bourgogne er et rigt distrikt, der strækker sig fra Dijon i nord til Lyon i syd, fra Loirefloden i vest til Jurabjergene i øst. Vinmæssigt er Bourgogne delt op i 5 hovedområder: Chablis, Côte d'Or, Côte Chalonnaise, Mâcon og Beaujolais. Côte d'Or er igen ...
Insidernyt
Få nyheder og tilbud direkte til din mailbox. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.