LEVERANDØR I FOKUS

Copenhagen Sparkling Tea
København, Danmark
Copenhagen Sparkling Tea
Leverandørinformation

Sparkling Tea er en helt ny kategori indenfor drikkevarer. Kombinationen af nordisk innovation og asiatiske te-traditioner resulterer i en mousserende drik baseret på økologisk te fremfor druer, hvormed det er muligt at eksperimentere og udvikle smagskompleksiteten, mens alkoholprocenten holdes nede.

Ideen opstod oprindeligt fra Jacob Kocembas uopfyldte ønske om at sammensætte en komplet vinmenu på Michelin-restauranten Herman på Hotel NIMB. Det fik ham ud i et eksperiment med franske luksus teer, som resulterede i en imponerende succes og kæmpe efterspørgsel på den drik, vi i dag kender som Sparkling Tea.

Jacob gik sammen med Bo Sten Hansen, og i dag tilbyder Copenhagen Sparkling Tea Company fire forskellige økologiske varianter af Sparkling Tea: BLÅ (alkoholfri), RØD (5%), GRØN (5%) og VINTER (5%).

Rygtet om den nye drikkevarekategori har spredt sig hurtigt, og teerne findes nu i 6 lande, hvor de sælges hos en række vin- og specialbutikker og nydes på en lang liste af hoteller og restauranter, hvor Michelin-stjerner er et hyppigt syn.

Serien af Copenhagen Sparkling Tea’s er lavet på fine udtræk af udvalgte teeblade som ekstraheres i kogende vand efterfulgt af et udtræk i koldt vand. Efterfølgende raffineres smagsprofilen ved justering af hvidvin, druemost, eller friskpresset citron. Afslutningsvis raffineres produkterne efter efter hemmelige processer.

Når produktionen af teerne er færdig, karboneres væsken over tre omgange, hvor den gradvis nedkøles og tappes med 5,5 bars tryk. Den særlige proces gør, at boblerne er meget fine som man kender det fra mousserende vin – derudover, så står flaskerne altid minimum 10-12 uger på flasker, før de bliver frigivet til salg.


Vi har for tiden følgende vine fra Copenhagen Sparkling Tea i sortiment:

Mousserende:
· Copenhagen Sparkling Tea BLÅ  Økologisk Hent beskrivelse 
· Copenhagen Sparkling Tea GRØN  Økologisk Hent beskrivelse 
· Copenhagen Sparkling Tea RØD  Økologisk Hent beskrivelse 
· Copenhagen Sparkling Tea VINTER  Økologisk Hent beskrivelse 
 

 
Corte Moschina
Corte Moschina
Når man taler om Venetoregionen er Gardasøen, operaen i Verona og Venedig nok de mest umiddelbare tanker hos de fleste. Vinmæssigt set har det nordøstlige hjørne i Italien dog også meget at byde på. Soave, Valpolicella, Amarone og Recioto er blandt landet...
Insidernyt
Få nyheder og tilbud direkte til din mailbox. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.