LEVERANDØR I FOKUS

Clos Erasmus
Priorat, Spanien
Clos Erasmus
Leverandørinformation

Vindistriktet Priorat ligger i det nordøstlige hjørne af Spanien, lidt sydvest for Barcelona i Tarragona-provinsen.

Clos Erasmus laves af René Barbier (Clos Mogador) for hans gode ven den amerikanske kvinde Daphne Glorian. Vinen er en at Priorats helt store stjerner, hvilket vinjournalister fra hele verden for længst har opdaget (har blandt andet i flere årgange fået op til 99 point af Robert Parker).

Rene Barbiers ide med vinen er, at den gerne skulle afspejle Daphnes temperament og karisma. Dette kommer der en fantastik vin ud af. Druesammensætningen varierer fra år til år, men ligger sædvanligvis tæt op af dette forhold. 65% Grenache, 20% Cabernet Sauvignon, and 15% Syrah. Clos Erasmus lagres på 100% nye franske egetræsfade.

Da Daphne bor i USA bliver langt hovedparten af de få producerede flasker solgt på det amerikanske marked. Grundet vor gode venskab med René Barbier får vi dog hvert år en lille tildeling af denne vin. Det rækker dog langt fra til at dække den enorme efterspørgsel.

Sigurd Müller Vinhandel har eneforhandling i Danmark af Clos Erasmus


Vi har for tiden følgende vine fra Clos Erasmus i sortiment:

Røde:
· Clos Erasmus  Hent beskrivelse 
· Laurel  Hent beskrivelse 
 

 
Bianca Vigna
Bianca Vigna
Venetoregionen er vinmæssigt set bedst kendt for Valpolicella og Amaronevinene. Det er dog også i denne region, at man finder Italiens bedste mousserende vine. De sprøde og aromatiske Proseccovine kommer fra det bakkede landskab i og omkring byerne Conegl...
Insidernyt
Få nyheder og tilbud direkte til din mailbox. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.