LEVERANDØR I FOKUS

Cannonball
Sonoma, Californien, USA
Cannonball
Leverandørinformation

Cannonball Wine Company, Sonoma, er grundlagt i 2006 af Yoav Gilat og Winemaker Dennis Hill, der har mere end 40 års erfaring som winemaker hos Seghesio, Alexander Valley Vineyards og Hayman & Hill og det succesfulde Blackstone Merlot.

Cannonball Wines siger selv om deres vine...”We want bold fruit, not fruit candy”. Cannonballs vine er imødekommende med friskhed og elegance frem for vine med tung doseret fadpræg.

Cannonball ejer ikke selv alle deres parceller med druer, men har indgået kontrakt med en række premium vinbønder i de køligere egne af det nordlige Californien.

Cannonballs etiketter illustrerer et legenede barn der tager springet for at lave en “bombe” i swimmingpoolen. Direkte oversat betyder Cannonball også “bombe”. Illustration og navn signalerer, at tingene ikke skal tages for alvorligt, herunder at vinene er ukomplicerede og charmerende, imødekommende og ikke mindst fornuftige prismæssigt. Vine der leverer stor umiddelbar nydelse.


Vi har for tiden følgende vine fra Cannonball i sortiment:

Røde:
· Cabernet Sauvignon  Hent beskrivelse 
· Merlot  Hent beskrivelse 
 
Hvide:
· Chardonnay  Hent beskrivelse 
· Sauvignon Blanc  Hent beskrivelse 
 

 
S. A. Prüm
S. A. Prüm
Officielt kaldes distriktet Mosel-Saar-Ruwer med navnene på to af Mosels bifloder taget med. Her findes nogle af de nordligste kommercielle vinmarker i Europa på utroligt stejle bjergskråninger. Undergrunden domineres af ufrugtbar skifer, og der dyrkes ho...
Insidernyt
Få nyheder og tilbud direkte til din mailbox. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.