LEVERANDØR I FOKUS

Bader Mimeur
Beaune, Bourgogne, Frankrig
Bader MimeurBader MimeurBader Mimeur
Leverandørinformation

Bader Mimeur-familierne har ejet vinmarker i og centreret omkring Beaune, med betragtelige parceller i Chassagne Montrachet siden 1700-tallet. I dag administeres vingården af Alain Fossier og Marie-Pierre Bader-Fossier samt deres børn Nathalie og Sebastien.

Charles Bader, Marie Pierette Nie og Philippe Baders søn, var vinhandler i Halle-aux-Vins (Paris). I 1920 giftede Charles Bader sig med Eliste Mimeur, hvis far, Charles Mimeur, ejede blandt andet Château de Chassagne-Montrachet - Bader-Mimeur navnet var født.

I dag ejer og kontrollerer Bader Mimeur familien 98 % af Domaine du Château de Chassagne-Montrachet, som familien har ejet siden 1919. Herudover ejer familien (andre) parceller i Chassagne Montrachet, Saint Aubin og køber druer i Meursault, Pommard og Chambolle.

Bader Mimeurs imponerende vineri, beliggende i Chassagne, er overvejende opført i det 19. århundrede med dele af kældre og beboelse opført i det 13. århundrede. Domaine Bader Mimeur er opført i det lokale Chassagne-sten - en meget anvendt byggesten, der blandt også er anvendt til opførelsen af Louvre i Paris og Krigsmuseet i Washington.

Sådan laves vinene
Vinene gæres individuelt, alt efter parcel, på 20% nye barriques, såvel den alkoholiske samt malolaktiske gæring. Afslutningsvis lagret vinene i 10-14 måneder på de samme barriques, afhængig af parcel og appellation.


Vi har for tiden følgende vine fra Bader Mimeur i sortiment:

Hvide:
· Aligote  Hent beskrivelse 
· Chateau Chassagne Montrachet  Hent beskrivelse 
· Meursault Le Clous  Hent beskrivelse 
· Saint Aubin 1. Cru En Remilly  Hent beskrivelse 
 

 
Masciarelli
Masciarelli
Abruzzoregionen er en af Italiens mindste og grænser mod nord til Marche, mod vest til Lazio og mod syd til den endnu mindre region Molise, og mod øst til Adriaterhavet. Abruzzo er domineret af bjergkæden Appenninerne, og over halvdelen af territoriet lig...
Insidernyt
Få nyheder og tilbud direkte til din mailbox. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.