LEVERANDØR I FOKUS

Astrolabe Wines
Marlborough, New Zealand
Astrolabe WinesAstrolabe WinesAstrolabe Wines
Leverandørinformation

Området Nelson, hvor Astrolabe Wines holder til, ligger på den nordlige kyst på New Zealands sydlige ø og har et klima der egner sig rigtig godt til vindyrkning.

Astrolabe Wines blev etableret af en håndfuld gode venner i 1996. Vinhuset er opkaldt efter det første skib som i 1800-tallet opdagede regionen Marlborough, der ligger på nordsiden af sydøen, hvor druerne dyrkes,og Astrolabe-vinene i dag laves.

Astrolabe Wines har allerede etableret et solidt og velrennomeret ry som et af områdets absolut bedste vinkøb. Mest kendt, og ombejlet er Astrolabes Sauvignon Blanc, en vin der hele 2 gange har vundet titlen ”Verdens bedste Sauvignon Blanc” (i sin prisklasse) ved ”The International Wine Show London”. Husets øvrige vine er bestemt heller ikke at foragte. Alle enkeltdruevine udtrykker på fineste, frugtige vis flot druekarakter i en charmerende, let tilgængelig stil.

Durvillea er Simon Waghorns sideprojekt og produceres i samme områder som de ”store vine”. Durvillea er navnet på den grønne tangplante, som lever langs Marlboroughs klippekyster. Tangens stærke linjer, former og farver har inspireret ham til disse etiketter. Vinene er rene, frugtige og easy-drinking!


Vi har for tiden følgende vine fra Astrolabe Wines i sortiment:

Røde:
· Voyage Pinot Noir  Hent beskrivelse 
 
Hvide:
· Province Pinot Gris  Hent beskrivelse 
· Sauvignon Blanc  Hent beskrivelse 
· Voyage Chardonnay  Hent beskrivelse 
 

 
Pintia
Pintia
Duero-floden har sit udspring midt i Spanien på højsletten Castilla Y Leon. På sin vej til udmunding ved Oporto, efter at den har skiftet navn til Douro ved grænsen til Portugal, gennemløber den 3 af Spaniens mest spændende vindistrikter. Ribera del Duero...
Insidernyt
Få nyheder og tilbud direkte til din mailbox. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.