LEVERANDØR I FOKUS

Le Ville di Antanè
Veneto, Italien
Le Ville di Antanè
Leverandørinformation

Når man taler om Venetoregionen er Gardasøen, operaen i Verona og Venedig nok de mest umiddelbare tanker hos de fleste. Vinmæssigt set har det nordøstlige hjørne i Italien dog også meget at byde på. Soave, Valpolicella, Amarone og Recioto er blandt landets bedste og mest kendte vine.

I Valpolicellazonen uden for Verona produceres Amarone- og Valpolicellavinene. Her skaber lette briser samt lav luftfugtighed de rette betingelser for den tørring af druer, der muliggør helt specielle vintyper. Området øst for Gardasøen kendes for de sprøde hvide Soavevine, og Italiens svar på Beaujolais - Bardolino produceres også på disse kanter.

Venetianske Ville di Antane lægger navn til en spændende serie nye vine. Villaen, der har sit navn fra nonnen Mater Anna, er opført i det 14. århundrede med smukke, velbevarede frescer og et kapel opført i det 16 århundrede.

Bag Ville di Antane vine står ønolog Luca Degani, som har produceret succesfulde vine i regionen de sidste 15 år. Vinmarkerne ejes af Luciano Sancassani, hvis familie har produceret vin i 3 generationer. Der arbejdes efter økologiske principper og i nær fremtid forventes økologisk certificering.

Vinene er frugtdrevne og charmerende i stil og smageprofilen bredt appellerende.

 

Vi har for tiden følgende vine fra Le Ville di Antanè i sortiment:

Røde:
· Amore Eterno  Økologisk Hent beskrivelse 
· Amarone della Valpolicella  Hent beskrivelse 
· Rimbalso  Hent beskrivelse 
· Valpolicella Ripasso Superiore  Hent beskrivelse 
 
Hvide:
· Pinot Grigio  Hent beskrivelse 
 

 
Senest opdateret: 31. oktober 2017
Bruno Rocca
Bruno Rocca
Barbaresco har igennem mere end et århundrede stået i skyggen af nabo-vinene fra Barolo. Indtil 1894 blev de fleste Nebbiolo-druer fra Barbaresco endda blandet med druer fra Barolo, og solgt under et som Barolo. Meget Nebbiolo-juice er dog løbet i flasker...
Insidernyt
Få nyheder og tilbud direkte til din mailbox. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.