LEVERANDØR I FOKUS

Bodegas Anta Natura
Ribera del Duero, Spanien
Bodegas Anta Natura
Leverandørinformation

Vi skal frem til slutningen af 1800 tallet for at finde det, der kan betragtes som Ribera del Dueros mere strukturerede vinmæssige tilblivelse. Først i 1982 erhvervede man Denominacion de Origen, også kaldet DO - en betegnelse anvendt for regioner indenfor en nærmere fastlagt, demarkeret og kontrolleret zone. jvfr. Frankrigs A.O.C.- betegnelse.

Ribera del Duero ligger midt i Spanien på den gigantiske højslette Castilla Y Leon. Området er egentlig ikke særligt gæstfrit for mennesker, ej heller specielt charmerende. Der er brændende varmt midt på dagen om sommeren og isnende koldt om natten samt om vinteren. Dette barske klima er netop årsagen til, at den lokale Tempranillodrue kan frembringe så komplekse og karakterfulde vine.

Bodegas Anta Natura er endnu en af de mange nye viinfirmaer i Ribera del Duero. Den helt nye og arkitektonisk meget smukke bodega ligger centralt placeret midt i vinmarkerne. Bodegas Anta ejer 2 gamle vinmarker langs duerofloden, Alto de la Cruz i Villalba og La Nava i Nava de Roa. Begge marker ligger ideelt placeret.

Der dyrkes ikke udelukkende Tempranillodruer på de 235 hektar vinmarker. Man har valgt at plante 15% Merlot samt 10% Cabernet Sauvignon der sammen med Tempranillo giver vinmageren mulighed for at ”male” med en lidt bredere palette. Stilmæssigt læner vinene fra Bodegas Anta sig op af det internationale snit, med stor frugtrigdom, megen ekstrakt og milde tanniner.


Vi har for tiden følgende vine fra Bodegas Anta Natura i sortiment:

Røde:
· Anta a4 Nuestro Equilibrie  Hent beskrivelse 
 

 
Hyde de Villaine
Hyde de Villaine
Hyde de Villaine (HdV) er et spændende samarbejde mellem Hyde-familien i Napa Valley og Aubert de Villaine, bedre kendt fra Domaine de la Romanée Conti i Bourgogne. Partnerskabet forener på bedste vis burgundiske traditioner med vægt på elegance, terroir ...
Insidernyt
Få nyheder og tilbud direkte til din mailbox. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.