LEVERANDØR I FOKUS

Domaine & Maison les Alexandrins
Rhône, Frankrig
Domaine & Maison les AlexandrinsDomaine & Maison les AlexandrinsDomaine & Maison les Alexandrins
Leverandørinformation

Domaine & Maison Les Alexandrins (MLA) er navnet på et spektakulært og yderst dueligt samarbejde i Nordrône. MLA består af Nicolas Jaboulet, 6. generation i vin-familien Jaboulet, der har lavet store vine fra de nordlige skråninger siden 1834. Herudover finder man Guillaume Sorrel, der er søn af Marc Sorrel fra Domaine Sorrel i Hermitage samt Alexandre Caso, der, som terroir-specialist, kender alt til de bedste parceller i Nordrhône. Sammen udgør de 3 herrer en spændende konstellation man bør holde øje med!

Fra Sydrhône har man siden etableringen i 2006, hvor vinhuset hed Maison Nicolas Perrin, endvidere allieret sig med fammilien Perrin, bedst kendt for kultejendommen Château de Beaucastel. Perrin bidrager med generationers erfaring og know-how inden for den sydlige Rhônedals forskelligartede cruer samt områdets brede drueudvalg, herunder også Syrah.

Maison Les Alexandrins
Maison Les Alexandrins er i dag en videreudvikling af det tidligere Maison Nicolas Perrin. Vinene i denne serie er moderne og tidstypiske i stil og repræsenterer en bred vifte af de største Cruer fra Nordrhône, herunder (blandt andet) Crozes Hermitage, Saint Joseph, Cornas, Côte Rôtie, Hermitage samt Hermitage Blanc og Condrieu.

Domaine Les Alexandrins
Serien af vine fra Domaine Les Alexandrins repræsenterer det klassiske, traditionelle håndværk med udgangspunkt i meget gamle parceller og små kvantiteter, men i imponerende kvaliteter! Her finder man blandt andet Crozes Hermitage (fra 70 år gamle vinstokke) og Saint-Joseph (lavet på druer fra 90 år gamle vinstokke).

Nøgleordene for Domaine & Maison Les Alexandrins hvidvine er friskhed, finesse og præcision, mens de røde er kendetegnet ved frugtig kompleksitet, koncentration og elegance.


Vi har for tiden følgende vine fra Domaine & Maison les Alexandrins i sortiment:

Røde:
· Cornas  Hent beskrivelse 
· Cote Rotie  Hent beskrivelse 
· Crozes Hermitage  Hent beskrivelse 
· Hermitage  Hent beskrivelse 
· Saint Joseph  Hent beskrivelse 
· Syrah  Hent beskrivelse 
 
Hvide:
· Condrieu  Hent beskrivelse 
· Viognier  Hent beskrivelse 
 

 
K.F. Groebe
K.F. Groebe
Rheinhessen ligger forputtet mellem Nahe, Pfalz og Rheingau. Det er ikke bare Tyskalnds største vinområde, men også et af de varmeste med begrænset nedbør. Vinmarkerne mod floden er beskyttet af de omkringliggende træbevoksede bjerge. De senere år har omr...
Insidernyt
Få nyheder og tilbud direkte til din mailbox. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.