LEVERANDØR I FOKUS

Kundegrupper
Private kunder
Private kunder
 
Private kunder bliver tilbudt gratis medlemskab af vinklubben "Vinens Venner". Vores fornemste opgave er at skaffe dig et udvalg af kvalitetsvine til den bedst mulige pris.

Der er mange fordele ved at være medlem af VINENS VENNER, blandt andet

- En række enestående tilbud i kvalitetsvine til særpris
- Information om høstudsigter, årgange, nye vine, m.m.
- Introduktion til besøg hos vinproducenter m.m.
- Mulighed for levering direkte på din bopæl.

Vi afholder derudover med jævne mellemrum vinsmagning for private kunder i butikken i Aalborg. Medlemsskabet medfører iøvrigt ikke nogen forpligtelser. Du bestemmer herefter selv, hvor ofte og for hvor meget du vil købe.

Du sparer både tid, kræfter og penge. Der er kun tilbage at nyde vinen. Og er der noget dejligere end at investere i livsglæde?

Dit medlemskab af "Vinens Venner" starter første gang du handler hos os. Herefter bliver du oprettet i vort system, og modtager fremover vore aktuelle tilbudsbrochurer, og du er altid velkommen til at rekvirere en dagsaktuel prisliste.

Hvis du ønsker at stifte et nærmere bekendtskab med nogle af vore mange vine, kan vi anbefale tilmelding til vor vennekasse - læs mere her.
Erhvervskunder
Erhvervskunder
 
Vore virksomhedskunder modtager flere gange om året en special-brochure med aktuelle vine og tilbud. Endvidere tilstræber vi at holde en større vinsmagning for vore erhvervskunder mindst en gang om året.

Vi fører et stort udvalg af forskellige gaveemballager, så De kan finde netop den løsning der passer til Deres behov. Hvis der skal vækkes opsigt på gavebordet til receptionen, kan vi foreslå eget logo på emballagen. Hvad enten det gælder tryk på de traditionelle trækasser, vore egne flotte vinrøde emballager, eller udarbejdelse af nye spændende løsninger, er De velkommen til at kontakte os pr. e-mail, eller tlf. 98 18 50 99, hvor vi står parat til at servicere Dem. Konsulentbesøg, med en af vore erhvervskonsulenter kan ligeledes aftales.

Vi har naturligvis fuld erhvervsservice med f.eks opbevaring af visitkort og emballage. Gaveforsendelse kan nemt og bekvemt arrangeres over hele landet fra dag til dag.

Vore erhvervskonsulenter:
Jan Johansen, Aalborg
Henrik S. Lund, København
Jan Samsing, København
Horeca kunder
Horeca kunder
 
Sigurd Müller Vinhandel A/S er specialist i levering af kvalitetsvine til hoteller og restauranter. Endvidere fører vi fuldt sortiment indenfor diverse spirituosa suppleret med vore egne specialiteter.

Vi leverer ikke til specialforretninger, købmænd og supermarkeder, hvilket almindeligvis anses for at have en afgørende differentieringsmæssig betydning for restaurationsbranchen.

Vore kunder inden for hotel- og restaurationssektoren modtager hver måned nyhedsbrevet "Mundskænken", hvor vi informerer om nye vine, kampagner, tilbud m.v.

Kunderne i hotel- og restaurationssektoren består af alle typer af hoteller, kroer og restauranter med varierende stil og koncept. Der kan derfor vælges ud fra et meget bredt sortiment, der spænder fra den daglige bordvin til den eksklusive enkeltmarksvin.

Vi foreslår og sammensætter ligeledes vinkort til restauratører, og udarbejder naturligvis også gerne layout af diverse vinkort samt vinbeskrivelser.

Levering af varer foregår fra dag til dag i hele landet via Danske Fragtmænd.

Vore kunder i hotel- og restaurationssektoren får desuden jævnligt besøg af vore salgskonsulenter.

Vore salgskonsulenter:
Konsulent Peter Olesen, Aalborg
Konsulent Jan Johansen, Aalborg
Regionschef Per Balleby, Vejle
Konsulent Niels Christian Lasota, Haderslev
Konsulent Pede Steen Jensen, Århus
Regionschef Mogens Bay, København
Konsulent Henrik S. Lund, København
Konsulent Jan Samsing, København
Butikken Vinens Venner
Butikken Vinens Venner
 
Kvalitet og garanti for vinglæde er Sigurd Müller Vinhandels varemærke. Og når vi tør love vinglæde, beror det ikke blot på vinen. Det handler også om oplevelsen af, at alt er gennemført til mindste detalje. I vor eksklusive detailbutik møder du et veluddannet personale, der selv har vin som interesse. De rådgiver dig f.eks. om druer og årgange. Om den enkelte vins særlige egenskaber - og om hvilken slags mad der fremhæver vinens nuancer. I det hele taget får du al den inspiration og vejledning, du måtte ønske dig. Er du i tvivl om det endelige valg, er du naturligvis velkommen til at smage på nogle af vinene.

De er altid velkommen i VINENS VENNER's spændende butik på Otto Mønstedsvej 2 i Aalborg. Her kan De i fred og ro i et inspirerende miljø selv finde Deres vine samt få sagkyndig betjening, når det ønskes.

Der er dagligt mulighed for at smage forskellige vine i butikken, og hver den 1. lørdag i måneden arrangeres lørdagssmagning (dog untaget januar, februar, juni, juli og august). Denne dag vil der kl. 11.00 blive afholdt en kommenteret vinsmagning over et tema, der nøje er afstemt årstiden. Smagningen er gratis.

Her er De altid velkommen - og tag gerne familie og venner med.
Le Ville di Antanè
Le Ville di Antanè
Når man taler om Venetoregionen er Gardasøen, operaen i Verona og Venedig nok de mest umiddelbare tanker hos de fleste. Vinmæssigt set har det nordøstlige hjørne i Italien dog også meget at byde på. Soave, Valpolicella, Amarone og Recioto er blandt landet...
Insidernyt
Få nyheder og tilbud direkte til din mailbox. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.