LEVERANDØR I FOKUS

Sigurd Müller Vinskole
 
Sigurd Müller Vinskole
Sigurd Müller Vinskole
Har du lyst til at kunne vælge den rigtige vin, når du er ude og spise, vil du gerne lære om de vigtigste druer i vinens verden, og vil du gerne lære at sætte ord på vinen, du har i glasset..? Så er Sigurd Müller Vinskole helt sikkert noget for dig!

Kurset løber over fem aftener, hvor du vil blive guidet igennem vinens forunderlige verden. Hver aften vil der blive smagt forskellige vine - alle med relation til aftenens tema.

Vinskolen indeholder bl.a. disse temaer:

Hvordan smager vi på vin - smageteknik
Hvad fortæller duften og farven på vinen os, og hvad smager vinen af. Vi vil også gennemgå de vigtigste druer fra hele verden denne aften..

Spanien & Italien
Hvad er forskellen på en Reserva og en Gran Reserva i Rioja, hvorfor er vinene fra Priorat og Toro mere kraftige. Hvad er en Supertoscaner, og hvorfor smager Amarone og Barolo som de gør.

Tour de France
Vi starter vores tur i Alsace og kører videre til Bourgogne. Derefter gør vi ophold i Bordeaux, og til sidst slutter vi af i Rhônedalen.

Vin fra de Oversøiske lande
Hvilken indflydelse har de forskellige klimaforhold på den færdige vin. Vi tager en tur rundt til de forskellige lande som USA, Australien, New Zealand, Chile, Argentina, Sydafrika.

Afslutning med blindsmagning og udlevering af diplom.

Samlet pris pr. deltager inkl. vine

kr. 995,-

inkl. moms


Nyt hold i foråret 2018
Undervisningen foregår på følgende dage:
- Onsdag den 14. marts
- Onsdag den 21. marts
- Onsdag den 4. april
- Onsdag den 11. april
- Onsdag den 18. april

Ikke flere ledige pladser på hverken forårs- eller efterårsholdetholdet 2018.
Nyt hold forventes oprettet i foråret 2019Undervisningen foregår i vores lokaler på Otto Mønsteds Vej 2, Aalborg SV (kl. 18.30 - 21.00)

Kontakt os på telefon 98 18 50 99 eller via mail på vin@smv.dk

Qupé Wine Cellars
Qupé Wine Cellars
Rhône Pioneer i Californien Qupé Wine Cellars er første Rhônewinery i Californien. I 1982 vagte Qupé med Robert Niel Lindquist (Bob) som winemaker at fokusere på Syrahdruen, som dengang udelukkende var kendt fra de nordlige Rhônedistrikte i Frankr...
Insidernyt
Få nyheder og tilbud direkte til din mailbox. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.